Translate

joi, 15 aprilie 2010

CARTOFI FIERTI CU BRANZA SI SMANTANA

Astazi fiind satui de sarmale,tarte si ce mai era prin frigider,mi-am amintit cum ne hranea bunica in copilarie si sotul meu fiind liber s-a oferit sa pregateasca el masa astazi,si uitati ce a iesit:
  4 cartofi
 100 gr smantana
 100 gr branza
 100 gr salam uscat
 sare,piper,boia
 1 painica cu usturoi
   Cartofii se fierb in coaja,se decojesc si se feliaza pe farfurie peste care presaram sare,piper si boia,langa punem cateva felii de branza si salam iar atasat de acestea o gramajoara de smantana.
   Noua ne-a placut foarte mult combinatia.
    Se serveste rece ca aperitiv sau cina.
   Si cum am fost servita la pat am pozat direct la sursa.

6 comentarii:

  1. Foarte faina combinatia,si eu mai fac din cand in cand aceste combinatii.brava!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Gabriela,noua ne place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super faini Mirela.Imi plac retetele cu cartofi.
    Tare harnic sotul tau.Felicitari.
    Un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Yvonne,asa este,ai place sa gateasca,dar lucreaza in schimburi si nu prea apuca,si mai ales ca cum sunt eu acasa,este totul facut cand vine,dar al mai las cate o data.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Nu m-am gandit sa combin cartofii copti cu salam..yummy!
    Te pup! Mi-ai facut pofta...ma duc sa-mi fac si eu..hihih

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ai pofta Mihaela,este o combinatie care noua ne place,mai merge si cu carnat afumat.Te pup!

    RăspundețiȘtergere