Translate

vineri, 16 aprilie 2010

CIORBA CU CARNE DE PORC SI LEGUME

400 gr cotlet de porc
1 morcov
1 telina
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
1/2 dovlecel
1 cartof
1 ardei iute
mazare,fasole verde,ardei(de la congelator)dupa preferinta
1 legatura ceapa verde
1 legatura leustean
  Punem intr-o oala sub presiune carnea taiata cubulete ,legumele taiate cubulete,codimentam putin,lasam sa fiarba 20 minute,dupa ce putem deschide capacul punem oala din nou pe foc,tocam leusteanul,gustam de codimente(daca trebuie mai punem)adaugam ardeiul iute si mai dam un clocot.
 Este foarte aromata.
 Se serveste calda.

4 comentarii:

  1. Mai da gospodina mai esti!si ce mancarica buna ai facut!brava!pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata nemaipomenit,ador ciorbele,mai ales astea cu multe legume...suuper reteta am furato:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela draga,de cand eram mica imi placea sa gatesc,mi-am gresit cariera,,,Multumesc!Te pup si un sfarsit de saptamana insorit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Primii pasi in bucatarie,spor la treaba.Weekend insorit!Te pup!

    RăspundețiȘtergere