Translate

luni, 12 aprilie 2010

CRUTOANE AROMATE


1 franzela
50 gr unt
50 ml ulei de masline
1 lingurita sare
1 lingurita vegeta
1 caciulie usturoi
piper,boia
alte codimente(se pot codimenta dupa gust)
 Franzela se feliaza, se taie cubulete si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.Usturoiul al curatam si pisam,apoi al frecam cu untul.Cubuletele din tava le stropim cu ulei,punem din loc in loc cate o bucatica de unt,presaram cu sare,vegeta,piper,boia si dam tava la cuptor pana se rumenesc.In timp ce tava este in cuptor mai amestecam crutoanele din cand in cand ca sa se rumeneasca si cele de jos.Sunt un deliciu,nu se compara cu cele din comert.
 Se servesc in salate,ciorbe,sosuri.

4 comentarii:

  1. Ceva asemanator i-mi cumpar de fiecare data cand merg in Germania.Mi le pun in ciorba sant foarte bune,numai ca in Italia nu le-am vazut pana acum si n-am stiut ca se pot face si in casa.Am sa ti-o fur reteta,pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte simplu de facut si mult mai gustoase ca cele din comert.Te pup si eu si spor la crutoane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am citit prima data am inteles "Cartoane..."
    E bine, arata bine si cred ca este delicioasa reteta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita,sunt buna si se pot aroma dupa gustul fiecaruia.Te pup si te mai astept.O zi buna!

    RăspundețiȘtergere