Translate

sâmbătă, 17 aprilie 2010

DOVLECEI PANE

2 dovlecei
2 oua
cateva linguri de faina
sare,piper
ulei pentru prajit
  Dovleceii se feliaza se dau cu sare si piper si se lasa putin pana se inmoaie,dupa care scurgem apa,ai tavalim prin faina apoi prin ou si prajim la foc incet in ulei incins.Se scot pe un servetel pentru a se scurge excesul de ulei .
  Se pot servi in orice moment al zilei,cu diverse garnituri,eu am servit cu piure de cartofi si castraveti cruzi.

2 comentarii:

  1. ador dovleceii pane..mai ales cei cu muuuult mujdei amestecat cu smantana..mi-ai dat o idee excelenta pt azi:)pupici si o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Mumtumesc Primii pasi in bucatarie,sunt tare buni si cu mujdei.Te pup si o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere