Translate

miercuri, 7 aprilie 2010

GALUSTE CU CARTOFI




2 cartofi albi
1 ou
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
faina cat cuprinde
Cartofii se fierb in coaja,apoi se decojesc si se paseaza ca pentru piure in care se adauga oul,sarea,zaharul si faina cat cuprinde,sa fie un aluat mai moale.
Tapetam bine blatul de lucru cu faina ,impartim aluatul in bilute mici pe care le intindem intr-o foaie mai subtirica si o rulam sa se formeze un sul care al taiem in bucatele de 1 cm pe care le fierbem in apa clocotita pana se ridica la suprafata.Le tavalim in pesmet si le servim cu diferite sosuri ,tocanite, gemuri.
Noi astazi fiind satui de atatea mancaruri pascale le-am preferat cu smantana amestecata cu branza si sarata ,iar eu si cu dulceata.












3 comentarii:

  1. Wooow ce bune trebuie sa fie!!!!
    Complimentele mele!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,intradevar cui ai plac fainoasele sunt un deliciu.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. JUDY multumesc si pentru interesul acordat.

    RăspundețiȘtergere