Translate

sâmbătă, 17 aprilie 2010

HAIOSE

Cea mai simpla reteta de prajitura(daca ar trai bunica ce m-ar invidia,ea saraca framanta la aluat..)
1 pachet aluat frantuzesc
1 borcan dulceata(de care ne place),eu am pus de visine
  Se desface aluatul si se portioneaza ca marime dupa preferinta,punem putina dulceata si impaturam in doua,punem haiosele in tava tapetata cu hartie de copt,si coacem pana se desfac foite si se rumenesc,calde le pudram cu zahar.
  Sunt delicioase.
 Se servesc ca desert.

5 comentarii:

  1. Seamana cu pateurile de branza,sant inebunita dupa astfel de prajituri,am sa-mi notez si eu reteta.pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. De la pâte feuilletée fourrée avec de la confiture, ça doit être très bon.
    A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este Gabriela,eu le mai umplu cu:ciuperci,carne,branza cu marar,dovlecel,vinete.Pupicei si de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Nadjibella,intradevar sunt bune.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu faceam eu aluatul de haios,dar acum este mai usor cu cel din comert ,desi gustul nu se compara .Am sa fac din nou acest aluat desi trebuie impaturat ,lasat la rece ,apoi iar imnpaturat si asa de 3 ori ,dar merita.Pupiciii harnicuto.

    RăspundețiȘtergere