Skip to main content

PASTE LA CUPTOR


Dupa ce am terminat cu piersicutele m-am apucat de cina,si am hotarat cu sotul sa fac paste.
400gr paste spirala
100 gr carnat
4 oua
100 gr smantana
150 gr telemea sarata
100 gogosar murat feliat
1 legatura marar
50 gr pesmet
 Pastele le fierbem conform intructiunilor,fierbem si 3 oua pe care le decojim si le feliem,feliem si carnatul.Luam un castron de yena pe care al ungem cu ulei de masline,tapetam cu pesmet si asezam pastele pe care le stropim cu putin ulei de masline,peste paste punem bucatele de branza si amestecam usor pastele in castron fara sa le desprindem pe cele de la fund,deasupra punem ouale taiate rondele,carnatul feliat,gogosarul,iar deasupra turnam smantana batuta cu oul ramas si mararul taiat,peste ele presaram putin pesmet.Se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra(cca 20 minute).
 Se servesc calde sau reci cu ketchup,smantana,iaurt.
 Eu le-am servit cu iaurt,iar sotul cu ketchup.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks