Translate

marți, 13 aprilie 2010

PRAJITURA CU BRANZA SI CIOCOLATA


Aluat:
200 gr biscuiti
1 lingura cacao
100 gr unt
2 linguri zahar
esenta de rom
Umplutura:
300 gr branza dulce
3 oua
200 gr zahar
200 gr smantana
zahar vanilat
100 gr cicolata
Ornare:
2 mandarine
1/2 plic gelatina alba
Biscuiti se sfarama si se amesteca cu cacaoa si untul topit,se pune in tava unsa cu ulei si se preseaza putin cu mana,se da la rece pana facem crema de branza.
Branza se amesteca cu ouale,zaharul,smantana si se imparte in doua,in una din parti punem zahar vanilat,iar in cealalta ciocolata topita.
Punem crema de vanilie peste blatul de biscuiti iar deasupra crema cu ciocolata si dam la copt 30-35 minute.
Cand prajitura este rece curatam mandarinele si le feliem peste care punem gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.
 Este foarte buna!

6 comentarii:

  1. Mirela, ne ingrasam:D, o sa salvez retetele tale. Sunt nemaipomenite :).yummmiiiiiiiiii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un gâteau qui semble bien bon.
    Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De 25 de ani gatesc asa,dar acuma de vreo 2 ani chiar am inceput sa ma ingras,si ma sperie putin,dar fiind obisnuita cu mancare buna nu pot sa nu gatesc,am in instinct gatitul.

    RăspundețiȘtergere
  4. arata minunat [rajitura.am salvat reteta trebuie neaparat incercata.se vede ca ai experienta in ale gatitului ca ai numa1 bunatati....pot sa le iau cu mine?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Te rog,numai sa-mi inapoiezi tavile,multumesc esti o draguta,te pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere