Translate

sâmbătă, 3 aprilie 2010

PRAJITURA CU CREMA DE COCOS


ALUAT PT.FOI:
2 galbenusuri
100 gr untura
100 gr zahar pudra
2 linguri smantana(sau lapte,iaurt)
1 lingura bicarbonat
3 linguri cacao
un praf de sare
faina cat cuprinde(sa fie un aluat elastic si nelipicios)
CREMA:
2 budinci de vanilie
100 gr nuca de cocos
800 ml lapte
2 linguri amidon
250 gr zahar
300 gr unt
Ingredientele pentru foi se amesteca si se da la rece 15",dupa care impartim aluatul in trei si intindem fiecare foaie separat si coacem 15 minute.Lasam foile la racit.
Budincile se amesteca cu amidonul,zaharul,nuca de cocos si laptele,se fierb pana se ingroasa,si rece se amesteca cu untul spumuit.Crema se imparte in trei.
Luam o foaie pe care intindem crema,punem foaia 2 si crema,punem foaia trei si crema,si deasupra nuca de cocos din abundenta.

Se lasa la rece 1h si se poate felia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu