Translate

vineri, 9 aprilie 2010

SALATA CALDA DE CARTOFI CU OUA SI CARNATI

6 cartofi
300 gr carnat
6 oua
5 linguri smantana
1 legatura ceapa verde
1 rosie
cateva masline
1 rosie
Cartofii se fierb in coaja,reci se curata si se feliaza.Fierbem si 3 oua ,apoi le curatam, le feliem si pe ele,feliem si carnatul si le asezam intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet in straturi cate unul din fiecare, codimentand fiecare strat,ultimul strat sa fie de cartofi,deasupra se pune ceapa taiata si rosia feliata.Separat batem celelalte 3 oua , le amestecam cu smantana si codimentam cu sare,piper si turnam amestecul in tava peste straturile de cartofi , ornam cu masline si presaram pesmet. Dam tava la cuptor si coacem pana trece proba cu scobitoarea.
  Eu am servit cu SOS DE USTUROI,dar merge cu orice fel de sos,sau muraturi.

4 comentarii: