Translate

miercuri, 19 mai 2010

CHIFLE

500 gr aluat de paine
 Se formeaza bilute (cat vrem de mari sau mici),se aseaza in tava tapetata ,se cresteaza pe mijloc,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,se coc pana se rumenesc(cca 15 minute,depinde de cuptor).

3 comentarii:

  1. ah..mereu imi faci o super pofta....yummy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai gospodino mai!iar ai preparat ceva,arata foarte bine ,si au crescut foarte frumos,iesi afara si arunca-mi si mie cu prastia o chifla,te pup Mirelus si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. FETELOR VA DAU CU CEA MAI MARE PLACERE,STATI LINISTITE CA SI EU SUNT O POFTICIOASA,NOROC CA-MI PLACE SA FAC,CA ALTFEL AS MURI,,,,VA PUP PE AMANDOUA MIHAELA SI GABRIELA.

    RăspundețiȘtergere