Translate

duminică, 9 mai 2010

OUA UMPLUTE CU CASCAVAL SI SUNCA AFUMATA

6 oua
100 gr cascaval
2 felii sunca afumata
cateva fire de marar
sare,piper
maioneza din 2 oua
200 gr smantana
Decor :cateva felii de gogosar taiat.
 Ouale se fierb 15 minute,se lasa la racit in apa rece,se decojesc,se taie in doua si se scoate galbenusul.
Maioneza se amesteca cu smantana,se codimenteaza si se aseaza pe platou ca pat pentru oua.
Galbenusele se sfarama,se adauga cascavalul razalit,sunca taiata cubulete mici,mararul tocat,sare,piper,si cateva lingurite de maioneza,se amesteca pana devine o pasta.Se umplu ouale cu crema obtinuta,se aseaza pe patul de maioneza,se orneaza cu gogosar.
Se serveste ca aperitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu