Translate

luni, 3 mai 2010

PAINE CU BRANZA SI MARAR

500 gr aluat de paine
200 gr branza de burduf
1 legatura marar
 Aluatul se intinde in forma de dreptunghi ,pe jumatate presaram branza sfaramata si mararul tocat,acoperim cu cealalta jumatate,apasam bine marginile,intepam aluatul deasupra cu o scobitoare,ungem cu ou,presaram cu sare si coacem pana se rumeneste deasupra.

4 comentarii:

  1. Mirela, trimite-mi te rog si mie o bucatica, ca mor dupa toate aluaturile astea.Super faina painea.
    O zi cat mai frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere Yvonne,eu ai spun paine,dar la fosta soacra,care era din Bistrita Nasaud
    ai spunea PASCA si o faceau de Paste,la noi pasca este altfel,oricum noua ne place tare mult,fiecare zona cu alt obicei.O zi frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca una bucata mai este si ti-o ofer cu multa placere.Te pup si dupamasa placuta!

    RăspundețiȘtergere