Translate

luni, 24 mai 2010

PLACINTA CU CASCAVAL SI MARAR

200 gr aluat de paine framantat cu ou si lapte
300 gr cascaval
cateva fire de marar
ou si chimen pentru decor
 Aluatul se intinde in forma dreptunghiulara,iar pe un capat se presara cascaval ras,am presarat putina sare si marar tocat,am impaturat cu cealalta parte am indoit marginile sub patura de aluat,am uns cu ou si presarat chimen,Lasam placinta la odihnit 15 minute apoi coacem in cuptorul preancalzit pana se rumeneste.Este un deliciu calda,dar este buna si rece langa o cana de ceai sau lapte fierbinte.

2 comentarii:

  1. Vai cat de bine arata, Mirela! Trebuie sa le incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga Kadiavsdutzu,intradevar sunt bune rau,noua ne plac si de cate ori fac paine,fac si cate o placinta deasta umpluta cu ce am prin frigider.Sa-mi spui cum ti-au placut.Te pup si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere