Skip to main content

RULADA DE BISCUITI PE FOAIE DE NAPOLITANA

Aluat de biscuiti:
150 gr biscuiti macinati
100 gr zahar
50 gr unt moale
100 gr cafea fiarta
50 gr nuca de cocos
50 gr stafide
50 gr nuci prajite si macinate
2-3 linguri cacao
 Crema:
 1/2 plic budinca de vanilie
100 gr cocos
50 gr unt(daca vreti mai multa crema puneti 100 gr unt)
200 gr visine
 Din toate astea se face o crema(daca este mai groasamai  adaugati  putina dulceata )care se intinde pe o
 foaie de napolitana usor umezita cu putin sirop(de zahar sau din compot),peste se intinde crema de cocos(se fierbe budinca cf instructiunilor de plic impreuna cu cocosul si rece se amesteca cu untul) iar la un capat unde se ruleaza se pun visine sau rahat(in cazul meu visine) si se ruleaza.Deasupra se poate stropi cu glazura de ciocolata.
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks