Translate

luni, 31 mai 2010

SPANAC CU OCHI DE OU SI CABANOS

500  gr spanac
100 ml lapte
100 ml iaurt
3 catei de usturoi
4 linguri faina
sare,vegeta
 Spanacul se opareste,se toaca marunt si rece al amestecam cu faina,laptele,iaurtul,usturoiul tocat marunt(sau dat pe razatoarea mica)codimentam si fierbem pana se ingroasa.Eu l-am servit cu ochiuri de oua si cabanos prajit.

9 comentarii:

  1. Ce imi place si mie spanacul...mai ales cu ochi..yamy

    RăspundețiȘtergere
  2. cand eram mica nu puteam nici macar sa vad spanac pe masa .acum as manca zilnic.o sa incerc pure-ul tau pentru ca arata foarte bine.o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Premii si o provocare pentru tine! O saptamina minunata! Cami

    RăspundețiȘtergere
  4. Spanacul cu ochiuri este una din mancarurile noastre preferate.Eu fac aproape la fel, mai putin iaurtul si vegeta.Si pun un varf de lingura de zahar.Yammi, foarte apetisant arata.
    O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine,o portie si pentru mine te rog sau am venit prea tarziu!te pup si sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Sarah,o saptamana frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Cami,vin fuguta sa le iau.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Yvonne,si tie la fel.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei Gabriela tarziu,l-am mancat.Te pup si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere