Translate

marți, 11 mai 2010

VINETE PANE

1vanata
1 ou
3-4 linguri faina
sare,piper
Vanata se curata de coaja,se feliaza,se sareaza,pipereaza si se lasa cateva minute sa se inmoaie putin,dupa care se tavalesc prin faina ,se dau prin oul batut,se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc cu diferite garnituri sau sosuri.In cazul meu imi plac cu smantana amestecata cu usturoi si codimentata..

4 comentarii:

  1. Bune, bune si astea si chiftelutele de dovlecei.
    Numai bunatati pe la tine.
    Sa ai o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Yvonne,noua ne plac tare mult.O zi frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. i-mi plac vinetele,foarte bun.Brava!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Gabriela,si noua ne plac.

    RăspundețiȘtergere