Translate

vineri, 4 iunie 2010

MARGARETE CU: CIMBRU SI BUSUIOC

Am framantat aluat pentru paine din 1 kg faina,care l-am impartit in doua si am facut 2 margarete,una am aromat-o cu cimbru si alta cu busuioc.Au iesit foarte aromate.Din aluat am format bilute care la-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt,le-am lasat sa creasca cca 25 minute,le-am uns cu ou ,am presarat vegeta si busuioc uscat respectiv cimbru uscat si le-am copt pana s-au rumenit,apoi le-am scos din cuptor le-am stropit cu apa rece si le-am acoperit cateva secunde cu un prosop curat,luam prosopul si le lasam sa se raceasca,au iesit foarte aromate.Prima este cu busuioc si a doua cu cimbru.

4 comentarii:

  1. Multumesc Mihaela,te pup si o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata, iar cu aromele alea sigur ati savurato cu multa placere.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Daniela.este foarte aromata.Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere