Translate

miercuri, 9 iunie 2010

OMLETA CU CABANOS

2 carnati cabanos
3 oua
50 ml lapte
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
2 linguri ulei
sare,piper
 Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in ulei,cabanosul se taie rondele si se prajeste impreuna cu ceapa si usturoiul,ouale le batem cu laptele si codimentele,iar cand ceapa,usturoiul si cabanosul sunt prajite turnam amestecul de ou si lasam sa se coaca la foc mic ,o prajim pe ambele parti.Se prepara in tigaie pe foc.Se serveste calda.

2 comentarii:

  1. Eu am facut clatite cu cabanos si ciuperci...hm, foarte buna si omleta si cabanosul ala face toti banii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Liana10,am facut si eu clatite sarate cu diverse umpluturi,sunt bune rau.Te pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere