Translate

vineri, 22 octombrie 2010

BRIOSE CU LAMAIE SI MAC

Aluat:250 gr faina
200 gr zahar
150 gr lapte batut
200 gr unt
2 lamai
1 praf de copt
3 oua
3 linguri seminte de mac
Amestecam ouale cu iaurtul si incet turnam untul topit si racorit,sucul  si coaja razalita de la lamai,apoi adaugam ingredientele uscate si omogenizam bine.Punem cu lingura compozitia in forme unde asezam si cate o hartie decorativa pentru briose si coacem 20-25 minute.



Crema:200 gr unt se freaca cu 300 gr zahar pudra si sucul de la 1 lamaie.Asezam crema pe briosele racite.

8 comentarii:

  1. Arata fantastic!

    Trebuie sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Juci,si gustul este deosebit de finut.O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi multumesc din suflet,pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai termini odata cu bunatatile astea?cat vrei sa-mi mai faci pofta?

    RăspundețiȘtergere