Translate

miercuri, 20 octombrie 2010

BRIOSE SARATE CU SUNCA SI ARDEI ROSU



250 gr aluat sarat de saratele care se intide in foaie subtire se taie cercuri cu care se imbraca formele de briose.Umplutura se face din 100 gr sunca presata taiata cubulete si 2 ardei grasi rosii taiati cubulete care se amesteca cu 100 gr faina ,50 ml lapte si 2 oua batute,codimentam cu sare ,piper si umplem formele.Dam la copt la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

8 comentarii:

  1. Super faine si bune.Trebuie sa le fac si eu cat de repede.
    Te pup si-ti doresc o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. arunca si la mine vre-o doua te rog frumos!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Yvonne,sigur o sa-ti placa.Pupici si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu multa placere Gabriela,si mai multe.Pupici si o seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata astea , daca ar fi si putin picante ar fi perfecte in fata televizorului si stropite cu ceva bere :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de apreciere,le poti face si picante.

    RăspundețiȘtergere