Translate

vineri, 22 octombrie 2010

CORNULETE FRAGEDE CU DULCEATA DE PORTOCALE

3 cani faina cernuta
1 cana untura de porc
3 linguri smantana
2 galbenusuri
6 linguri zahar pudra
un praf de sare
Omogenizam toate ingredientele cat sa iasa un aluat care se poate intinde(daca mai trebuie mai adaugati putina faina)

Se dau forma de cornulete si se umplu cu dulceata(rahat,nuca,mac,stafide,fructe),in cazul meu cu dulceata de portocale.Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute,calde se dau prin zahar pudra vanilat.

4 comentarii:

  1. mmmmm......de cand nu am mai mankt cornulete.!...ale tale mi fac cu ochiul....rau de tot!felicitari! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e dor de niste cornulete facute in casa!
    Si negresa cu dovleac e asa apetisanta:):)

    RăspundețiȘtergere