Translate

joi, 28 octombrie 2010

CORNURI DOSPITE CU ZACUSCA




Am framantat aluat ca la covrigii cu usturoi si sare de mare,doar ca am facut din jumatate cantitati,din care am format cornulete pe care le-am umplut cu zacusca de legume.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou+putin lapte si se coc pana se rumenesc.

4 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca nu am mai mancat pana acum asa ceva si nu am idee cum sant,am sa le incerc si eu ca sincer mai facut tare curioasa!arata foarte bine!pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va place zacusca sigur o sa va placa si cornurile,sunt potrivite pentru micul dejun,sa-mi spui rezultatul aprecierii.Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. cu zacusca!!!n-am mai auzit asa ceva,ce interesant suna,am sa incerc ca la sotu-i place mult zacusca,si-s aspectosi

    RăspundețiȘtergere