Translate

miercuri, 24 noiembrie 2010

CIORBA DE CONOPIDA CU CARNE DE PORC

400 gr carne de porc
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
1 conopida(cca 1 kg)
1 ardei iute
sare,vegeta,piper
frunze de patrunjel
1 ou
150 gr smantana
Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa clocotita(avem grija sa luam spuma formata deasupra) si lasam sa fiarba.Cand este carnea aproape fiarta adaugam zarzavaturile taiate cubulete,conopida desfacuta in buchetele mici ,ceapa si ardeiul iute tocat ,lasam in continuare sa fiarba ,la sfarsit codimentam si adaugam patrunjelul taiat marunt,dam un clocot si lasam ciorba sa se racoreasca,apoi adaugam smantana  amestecata cu ou ,omogenizam si putem servi.

3 comentarii:

  1. minunata combinatie,niciodata nu m-am gindit la ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca maine incerc si eu ciorbita asta...nu mai stiam ce sa fac pe maine dar m-ai salvat ...mai ales ca vreau sa profit cat mai mult de faptul ca mai gasim conopida proaspata prin piata . Felicitari pentru blog!!!

    RăspundețiȘtergere