Translate

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

FRIPTURA DE PORC SI PUI CU CARTOFI II

4 bucati cotlet de porc
4 copanele de pui
4 cartofi
3 linguri ulei
vegeta,sare de mare,piper,busuioc uscat
4 catei de usturoi
1/2 cana vin alb
1/2 cana apa
Ungem tava cu ulei,asezam cartofii tavaliti in ulei,asezam carnea,presaram sare de mare,piper,vegeta,busuioc,dam tava 20 minute la cuptor,apoi adaugam usturoiul feliat si mai dam 10 minute la cuptor.

4 comentarii:

  1. bine ca nu le-am vazut vineri ca azi pot si eu manca de dulce:-))

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi am facut si eu la cuptor ciocanele cu cartofi, foarte bine arata. Dar, te rog ceva si sa nu te superi pe mine, ok? Data viitoare pozezi tava pe fatza de masa, nu pe aragaz, ca da mai bine in cadru, da? Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma supar Liana,sunt deschisa la orice sfat,iar acum sa vin cu o scuza,,,,,am avut musafiri si nu am avut timp de pozat,am pozat cand am scos din cuptor si la repezeala.Te pup si o zi cu zapada,ca la noi a ninsssss!!!

    RăspundețiȘtergere