Translate

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

PRAJITURA CU VISINE SI ROM




Blat: 100 gr ciocolata se pune la topit impreuna cu 100 gr unt,100 gr zahar si 4 linguri de lapte,se ia de pe foc,se lasa la racit,si calduta adaugam 3 oua(pe rand),1 esenta de rom,3 linguri cacao,1 praf de copt si 200 gr faina cernuta,omogenizam bine si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,coacem la foc potrivit 20-25 minute.Lasam blatul la racit.
Crema:150 gr unt se freaca spuma si adaugam 200 gr crema de ciocolata (de la borcan),1 esenta rom.
Peste blatul racit pe care al insiropam cu sucul de la visine indulcit,punem crema ,iar peste crema visine (fara samburi si stoarse bine),deasupra presaram nuca de cocos.

10 comentarii:

  1. Hayırlı günler, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tesrkkurler ve iyi gunler mtfak.O beklemek. Am scris:Multumesc de vizita si te mai astept in bucataria mea.O zi buna!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow..........cat de bine arata .....si ce buna trebuie sa fie.........mmm.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa tot mananci, sanumai spun ca ador gustul de visine si rom...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de apreciera Maria,intradevar este tare buna,cel putin noua ne place gustul de visine cu rom.

    RăspundețiȘtergere
  6. Surac ,,,asa este,sa tot mananci,este delicios gustul de visine cu rom,si eu al ador,O seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu vreau o portie, sper ca mai este...altfel fac urat!!! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Liana draga,,,te astept cu mare placere si cu tava de prajitura pregatita.te pup si o seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  9. O prajitura care-mi place. Ador visinele si tot ce contine visine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de vizita Sara,te mai astept prin bucataria mea.pupici!

    RăspundețiȘtergere