Translate

marți, 16 noiembrie 2010

TOCANITA DE VITA

500 gr muschi de vita
2 morcovi
2 pastarnaci
2 cartofi
1 telina
1 ceapa
1 ardei iute
4 linguri ulei
sare,piper,boia,1 foaie de dafin,patrunjel tocat marunt
Ceapa se taie cubulete si se pune la calit in ulei,carnea o taiem cubuleta si o punem peste ceapa calita,o prajim pe ambele parti,apoi o acoperim cu apa si lasam sa fiarba,intre timp taiem restul ingredientelor cubulete(potrivit de mari),la asezam in cratita cu carne ,acoperim cu capac si dam la cuptor la foc potrivit 1 h si 30" pana se inmoaie carnea,cand este aproape gata codimentam dupa gust si adaugam patrunjelul,mai lasam cateva minute si se poate servi.

6 comentarii:

  1. Carnea de vita, de vitel, preferata sotului...
    De citeori intram in macelarie ma trage sa cumpar.
    Asa ca mancam des.
    Trebuie sa incerc si reteta ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Juci draga,este foarte frageda si buna,este si preferata sotului meu,de fapt el a preparat-o,dar am uitat sa specific.pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. nota 2 ,nu se pune ca o preparat-o el,deschide-i blog,hahaha,:-)),daca o preparat cu dragoste te iert,te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Doinitza draga,el apuca foarte rar sa gateasca,desi ai place la bucatarie,asa ca a pus mult suflet.pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. si sotul meu gateste de milioane da nu l-am vazut pe langa aragaz de mult timp,te tuc

    RăspundețiȘtergere
  6. Eeeee,inseamna ca trebuie sa avem grija de ei,sunt exceptii,,,pupici!!

    RăspundețiȘtergere