Translate

joi, 2 decembrie 2010

CARTOFI CU ZAMA SI CARNATI AFUMATI

200 gr carnat afumat
3 cartofi
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei iute
1 ceapa
3 linguri ulei
2 linguri patrunjel verde
sare,piper,boia,vegeta

taiem ceapa marunt,morcovul si pastarnacul cubulete,carnatul felii si calim totul in ulei pana se rumenesc putin,acoperim cu apa si adaugam cartofii taiat cuburi(mai mari),adaugam si ardeiul iute rupt in doua,punem si boiaua si lasam sa fiarba pana se inmoaie cartofii(mai adaugam apa daca este nevoie),codimentam cu sare,piper,vegeta si patrunjel,mai lasam un clocot si putem servi.

2 comentarii:

  1. Mmm, vin si eu la o portie ca tare imi place afumatura:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca ,,,te astept cu mare drag,,,,da grabeste-te ca se gata,,,,te pup si o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere