Translate

marți, 14 decembrie 2010

FLORICELE

300 gr faina
150 gr zahar
200 gr unt
1 ou
1/2 praf de copt
1 fiola esenta vanilie
3 linguri cacao




Untul se topeste impreuna cu zaharul.lasam putin la racorit si adaugam oul,omogenizam bine si adaugam faina cernuta  cu praful de copt.Impartim aluatul in doua,in una adaugam cacao si in alta vanilie,le punem in pungi pentru ornat torturi cu duiuri la alegere ,si le dam forme de floare dupa imaginatie direct pe hartia de copt in tava,se coc 8-10 minute la foc potrivit,le lasam la racit.Se lipesc cate 2 cu dulceata de piersici(sau la alegere),sau le putem lasa asa simple.Se tavalesc prin nuca de cocos marginile cu dulceata(optional).

8 comentarii:

  1. Ce bine arata!!! Si ce harnicuta vad ca esti...Bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase foc floricelele tale!!!
    Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Bianca,,,,,ma bucur de aprecierile venite din partea ta,,,,o maestra,,,,te pup si-ti doresc o zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Judi,multumesc din suflet,te pup si eu cu mare drag si-ti doresc o zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  5. si floricelele si stelutele si cornurile cu urda,dulceturile alea toate,toate-mi plac

    RăspundețiȘtergere