Translate

miercuri, 15 decembrie 2010

FURSECURI CU DULCEATA DE VISINE

200 gr faina
1/2 praf de copt
100 gr zahar pudra
100 gr unt(la temperatura camerei)
1 galbenus de ou
2 plicuri zahar vanilat
coaja de lamaie rasa
Umplutura:
Dulceata de visine
Decor:



Zahar pudra
Untul se mixeaza cu zaharul,se adauga galbenusul,se omogenizeaza,zaharul avnilat,coaja de lamaie,faina si praful de copt cernute,omogenizam bine si lasam la rece 20 minute,intindem aluatul in foaie subtire,taiem cercuri,punem 1/2 de lingurita dulceata de visine impaturam in doua(ca la coltunasi),asezam in tava tapetata cu hartie de copt,coacem 15-20 minute la fac potrivit,fierbinti le dam prin zahar pudra(neaparat fierbinti altfel nu se mai lipeste zaharul de ele).Se pot da si alte forme,dupa imaginatie.

6 comentarii:

  1. Pentru cine faci tu atatea bunatati, vreau sa stiu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine si sotul meu,si ducem de fiecare data si mamei mele din tot ce fac,nu fac cantitati mari,,,,si nu gatesc in fiecare zi,,,,si daca BOC,BOC,BOC m-a onorat cu pauza de munca,,,,,imi ocup timpul cu ceva,,,pupici si o seara frumoasa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. deja fursecaresti pentru craciun?minunate trebuie sa fie cu visine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma straduiesc Alison draga,apai daca mai apuca pana la mosu bine,daca nu fac altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. apai cum n-or fi bune cu ducetica asta a ta de visine,imi ploua-n gura deja,n-apuca mosu ca viu io si le mananc

    RăspundețiȘtergere
  6. Te astept cu mare drag Doinitza!!!

    RăspundețiȘtergere