Translate

vineri, 24 decembrie 2010

RULADA CU MAC

Blat:
4 oua(de preferat sa fie albe,daca folosim de casa,renuntam la galbenusuri)
4 linguri faina
2 linguri seminte mac
50 ml ulei
sare
Galbenusurile se freaca cu sare si ulei,se adauga faina si macul,iar la sfarsit albusele spuma.Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 10-12 minute,apoi fierbinte se ruleaza in prosop ud.
Umplutura:
100 gr urda
150 gr cascaval
3 linguri smantana
100 gr sunca presata(feliata subtire)
6 oua de prepelita

Se rade cascavalul pe razatoarea mica,se zdrobeste urda,apoi se amesteca cu smantana se codimenteaza cu sare si piper si se intinde 1/2 din compozitie  pe foaia desfacuta din prosop,peste punem fellile de sunca,cealalta 1/2 de branza si la mijloc ouale,rulam cat mai strans,dam la rece cateva ore apoi feliem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu