Translate

vineri, 3 decembrie 2010

TOCANA DE LEGUME CU COSTITA AFUMATA

200 gr costita afumata
2 ardei grasi
2 rosii
2 cepe
1 ardei iute
1 morcov
1 cana bulion
1/2 lingurita boia dulce
2 linguri ulei
1 ceasca (de cafea)de orez
sare,vegeta,piper

Ceapa se taie rondele,costita cubulete si se calesc in ulei pana se rumenesc,se adauga ardeii taiati cubulete,calim putin,adaugam morcovul taiat rondele,mai calim putin,turnam bulionul si o cana de apa,punem si ardeiul iute curatat de seminte si taiat marunt,lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele,adaugam rosiile feliate,mai lasam putin sa fiarba ,adaugam orezul,codimentam ,lasam sa dea cateva clocote ,stingem focul ,acoperim si lasam acoperit pana se umfla orezul.

2 comentarii:

  1. chiar daca ma repet,costita i da un gust aparte,dulce,nu ma mai gandesc la ea ca-i post,te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Doinitza,te pup si eu!!

    RăspundețiȘtergere