Translate

luni, 7 iunie 2010

TOCANITA DE CARTOFI CU COSTITA AFUMATA SI GALUSTE

Dragul meu sot este in concediu,asa ca am scapat de gatit,asta este dorinta lui sa gatesca el in concediu,asa ca ne busim amandoi in bucatarie.Tocanita gatita de el care a iesit foarte buna.
5 cartofi
200 gr costita afumata
1 ceapa
3 linguri ulei
sare,piper,vegeta
1 ou
cateva linguri faina
 Costita se feliaza bucatele si se prajeste in ulei pana aproape de rumenire dupa care se adauga ceapa taiata marunt ,se mai caleste putin,se adauga cartofii taiati cubulete si se acopera cu apa,cand incep sa clocoteasca amestecam oul cu faina cat cuprinde si putina sare si rupem cu lingurita din aluat si punem in tocanita,lasam totul sa fiarba pana sunt moi ,codimentam ,mai dam cateva clocote si servim cu ardei iute.