Translate

miercuri, 9 iunie 2010

TAITEI DE CASA CU SOS DE SPANAC SI CAS DE CARNE

300 gr taitei de casa
sos de spanac(in functie de cat de mult vrem sa punem peste paste)
150 gr cas de carne(preparat cumparat)
 Taiteii se fierb,se scurg ,se pun pe farfurie peste care punem cateva linguri de sos de spanac si presaram cubulete de cas de carne.Se serveste cald.

OMLETA CU CABANOS

2 carnati cabanos
3 oua
50 ml lapte
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
2 linguri ulei
sare,piper
 Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in ulei,cabanosul se taie rondele si se prajeste impreuna cu ceapa si usturoiul,ouale le batem cu laptele si codimentele,iar cand ceapa,usturoiul si cabanosul sunt prajite turnam amestecul de ou si lasam sa se coaca la foc mic ,o prajim pe ambele parti.Se prepara in tigaie pe foc.Se serveste calda.