Translate

luni, 18 octombrie 2010

PRAJITURA CU COCOS

Blat:160 gr margarina se freaca cu 200 gr zahar macinat,coaja si zeama de la 1 lamaie,170 gr faina , 150 gr nuca cocos,1/2 plic praf de copt si 8 albuse batute spuma.Se coace la foc potrivit pana trece testul scobitorii.
Crema 1: 8 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar macinat.Aceasta crema se toarna peste blatul fierbinte scos de la cuptor,apoi punem tava din nou in cuptorul bine incins dar cu focul stins,tinem acolo pana prinde crusta tare deasupra.
Crema 2: 150 gr unt se freaca cu 150 gr zahar macinat si esenta de vanilie.Aceasta crema se intinde peste crema 1 racita.

Deasupra presaram cocos sau razalim ciocolata alba(eu am pus ciocolata cu lapte-asta am  avut)
Cand m-am hotarat sa o postez mai ramasese 2 bucati.