Translate

miercuri, 20 octombrie 2010

BRIOSE CU CIRESE SI BUDINCA DE VANILIE


3 galbenuse se freaca spuma cu 150 gr zahar ,100 ml ulei ,1 praf de copt, 1 plic zahar vanilat,50 ml apa minerala,300 gr faina cernuta.


Pune, cu lingura compozitie in formele de briose,asezam cirese fara samburi din compot si punem la mijloc 1 lingura budinca de vanilie (budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic),dam formele la cuptor si coacem 20-25 minute la foc mediu.Reci se pudreaza cu zahar.

BRIOSE SARATE CU SUNCA SI ARDEI ROSU



250 gr aluat sarat de saratele care se intide in foaie subtire se taie cercuri cu care se imbraca formele de briose.Umplutura se face din 100 gr sunca presata taiata cubulete si 2 ardei grasi rosii taiati cubulete care se amesteca cu 100 gr faina ,50 ml lapte si 2 oua batute,codimentam cu sare ,piper si umplem formele.Dam la copt la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.