Translate

joi, 21 octombrie 2010

NEGRESA CU DOVLEAC

Blat maro:250 gr unt
100 gr ciocoata
50 gr cacao
300 gr zahar
200 gr faina
4 oua
1/2 praf de copt
 Se pune la topit ciocolata cu untul la foc mic,adaugam zaharul si cacaoa  si lasam sa se racoreasca putin,calduta adaugam ouale pe rand apoi faina si praful de copt.Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Blatul alb:100 gr unt,50 gr ciocolata alba,100 gr zahar,100 gr faina,2 oua,1/2 praf de copt.Procedeul este acelasi ca la cel maro,turnam compozitia alba peste cea maro.
Dovleacul: 4 cani dovlaec dat pe razatoare se caleste in putin ulei cu 200 gr zahar,lasam putin sa se racoreasca si-l asezam peste blaturi in tava.



Totul se coace la foc potrivit pana nu se mai lipeste de scobitoare.Se lasa la racit si se portioneaza in tava.
O FELIUTA SI PENTRU VOI!!!