Translate

joi, 2 decembrie 2010

LANGOSI CU BUDINCA DE VANILIE SI CLEMENTINE

500 gr aluat de langosi(reteta o gasiti la langosi cu branza de burduf),se rupe cate o bucata de aluat,se aplatizeaza cu mana si se coc in ulei incins.Se pune cate o lingura de budinca de vanilie(budinca se fierbe cf intructiunilor de pe plic) si se aranjeaza bucati de clementine.

CARTOFI CU ZAMA SI CARNATI AFUMATI

200 gr carnat afumat
3 cartofi
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei iute
1 ceapa
3 linguri ulei
2 linguri patrunjel verde
sare,piper,boia,vegeta

taiem ceapa marunt,morcovul si pastarnacul cubulete,carnatul felii si calim totul in ulei pana se rumenesc putin,acoperim cu apa si adaugam cartofii taiat cuburi(mai mari),adaugam si ardeiul iute rupt in doua,punem si boiaua si lasam sa fiarba pana se inmoaie cartofii(mai adaugam apa daca este nevoie),codimentam cu sare,piper,vegeta si patrunjel,mai lasam un clocot si putem servi.