PAINE DE SARBATOARE
Aluat de paine obisnuit,care se lasa la dospit 1h ,dupa care se imparte in 12 parti egale,din fiecare facem o biluta si le lasam sa ase odihneasca cateva minute,din fiecare bila intindem o fo…
Aluat de paine obisnuit,care se lasa la dospit 1h ,dupa care se imparte in 12 parti egale,din fiecare facem o biluta si le lasam sa ase odihneasca cateva minute,din fiecare bila intindem o fo…
Foi: 180 gr unt 150 gr zahar pudra 6 galbenusuri 200 gr faina 2 linguri cacao 2 plicuri zahar vanilat 1 praf de copt Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra,se adauga pe rand galbenu…
Bucati de carne pentru snitel Felii de cascaval faina preslu 1 ou ulei pentru prajit Se bate carnea,se codimenteaza,se aseaza cascavalul pe jumatate de bucata,se acopera cu cealalta…