Translate

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

CHEC APERITIV CU ALUAT DOSPIT

250gr faina
75 gr unt
4 oua
150 ml lapte
50 gr smantana
15 gr drojdie proaspata
sare
putin zahar
rozmarin
Decor:
8 felii de salam uscat
8 felii de sunca presata
4 linguri mustar cu boabe
50 gr cascaval






Toate ingredientele se amesteca pana se omogenizeaza bine,apoi se lasa la dospit 25 minute,dupa care se aseaza in tava de chec(mica)se implanta  pe mijlocul compozitiei felii de salam uscat alternand cu felii de sunca presata,lateralele le ungem cu mustar cu boabe,lasam la loc caldut sa dospeasca pana isi dubleaza volumul,apoi radem cascaval si dam la copt pana iasa scobitoarea curata.

8 comentarii:

  1. Moamaaa, senzational arata! De unde
    ai reteta, ca ti-o fur! puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Liana,retetele fac parte din familie,,,,cu mici imbunatatiri pentru ca acum se foloseste unt si alte minunatii ,,,,iar pe vremea bunicii,a mamei si a matusii nu erau atatea ingrediente,,,,se folosea multa sunca afumata,carnat,unsoare,,,,,cu retetele astea am crescut,am asa multe retete in minte din copilarie care vreau sa le fac ,dar cred ca mai am nevoie de o viata,,,,,te pup!!!si spor la treaba!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, te voi anunta cand o voi face.puup

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua, Mirela!
    Vă mulţumim pentru vizita dumneavoastră!
    Acest tort suna si arata foarte apetisant!
    Salutări :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super reteta... si de aratat... ce sa mai zic... Deja mi-e pofta...

    RăspundețiȘtergere
  6. LIANA,ABIA ASTEPT SA-MI SPUI DACA TI-A PLACUT.PUPICI!!!

    RăspundețiȘtergere