Translate

vineri, 7 ianuarie 2011

CHEC CU CIOCOLATA,COCOS SI PORTOCALA

100 gr ciocolata alba
150 gr unt
2 oua
150 gr zahar
100 gr nuca de cocos
2 linguri cacao
coaja rasa de la 1 portocala
sucul de la trei portocale(150 ml)
2 linguri amidon
3-4 linguri faina
1/2 praf de copt
Ciocolata ,untul ,zaharul si sucul se omogenizeaza in baie de abur,se lasa la racorit,se adauga ouale pe rand,amidonul,faina si praful de copt,se imparte compozitia in doua,una cu cacao si coaja de portocala si cealalta cu cocos,ungem cu ulei  o forma mica de chec (din cele de aluminiu)turnam compozitia cu cocos,deasupra cea cu cacao si marmoram cu furculita,dam la copt 20-25 minute la foc potrivit spre mic.Rece se glazureaza cu 50 gr ciocolata topita.


6 comentarii:

  1. Imi place, cu nuca de cocos ! Yamy! Yamy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau ce bine arata!!!! Mmmm numai bunatati faci.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Che buono dev'essere!!!Complimenti è venuto benissimo!
    Un abbraccio e buon fine settimana

    RăspundețiȘtergere
  4. ESTE FOARTE AROMAT JUCI,,,,,PUP!!

    RăspundețiȘtergere
  5. MULTUMESC BIANCA DE APRECIERI,,,,TE PUP CU MARE DRAG!!

    RăspundețiȘtergere