Translate

luni, 10 ianuarie 2011

CHEC SARAT CU DOVLECEL SI CIMBRU

2 oua
1 1/2 linguri gris
2 linguri faina
3 linguri ulei
2 linguri lapte
1 cana dovlecel ras si bine scurs
1/2 cana gogosar murat si taiat cubulete
sare,piper,cimbru



Galbenusele se freaca cu sarea,piperul,cimbrul,uleiul,grisul si faina,cele 2 linguri lapte,se adauga gogosarul si dovleacul,iar la sfarsit albusele batute spuma.Compozitia se toarna in tava de chec mica unsa cu ulei si se coace la foc mic 25-30 minute.Se lasa la racit apoi se scoate din forma si se feliaza.

2 comentarii:

  1. Foarte bine arata checul! Chiar am cumparat sieu doi dovlecei...poate-l fac ;-) puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti place cum arata,noua ne-a placut si la gust.Pupici!!

    RăspundețiȘtergere