Translate

duminică, 16 ianuarie 2011

FURSECURI CU CIOCOLATA

Aluat:
3 cani faina
1 cana untura
3 linguri otet
11 linguri apa rece
2 lingurite aroma de ciocolata
Umplutura:
ciocolata la borcan
Decor:
50 gr ciocolata
1 varf cutit de unt
1 lingurita lapte
Se topesc in baie de abur,apoi se pune intr-o punga,afcem o gaura cu scobitoarea in punga,si trasam linii nedefinite peste fursecurile deja lipite cate doua.Se lasa pana se usuca glazura,apoi se pun pe o tavita.











Alutul se  framanta ,se intinde o foaie foarte subtire,(eu am impartit aluatul in trei sa pot intinde mai usor),se taie forme(fiecare cum doreste),care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc 15-20 minute la foc mic,se lasa la racit si se lipesc cate doua cu ciocolata,reci se glazureaza cu ciocolata.

2 comentarii: