Skip to main content

FURSECURI CU CIOCOLATA

Aluat:
3 cani faina
1 cana untura
3 linguri otet
11 linguri apa rece
2 lingurite aroma de ciocolata
Umplutura:
ciocolata la borcan
Decor:
50 gr ciocolata
1 varf cutit de unt
1 lingurita lapte
Se topesc in baie de abur,apoi se pune intr-o punga,afcem o gaura cu scobitoarea in punga,si trasam linii nedefinite peste fursecurile deja lipite cate doua.Se lasa pana se usuca glazura,apoi se pun pe o tavita.











Alutul se  framanta ,se intinde o foaie foarte subtire,(eu am impartit aluatul in trei sa pot intinde mai usor),se taie forme(fiecare cum doreste),care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc 15-20 minute la foc mic,se lasa la racit si se lipesc cate doua cu ciocolata,reci se glazureaza cu ciocolata.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks