Translate

joi, 6 ianuarie 2011

PRAJITURA TURNATA CU BRANZA DE VACI ,CIOCOLATA SI VISINE

Aluat:
3 oua
10 linguri zahar
10 linguri ulei
10 linguri lapte
100 ml suc de portocale(eu am stors 2 portocale)
14 linguri faina
100 gr ciocolata cu lapte topita
2 linguri cacao
Umplutura:
1 budinca de vanilie
150 gr zahar
250 ml lapte
100 gr unt
1 esenta vanilie
300 gr branza de vaci
3 linguri gris
1 ou
300 gr visine fara samburi
Glazura:
100 gr ciocolata cu lapte
3 linguri lapte
50 gr unt
Se topesc in baie de abur.
Pentru aluat  amestecam toate ingredientele,se toarna 1/2 din compozitie in tava tapetata cu hartie sau unsa cu ulei,se coace 12-15 minute,se scoate se toarna umplutura cu branza ,se aseaza visinele apoi turnam uniform cealalta 1/2 din compozitia de aluat si se mai coace pana scoatem scobitoarea curata la foc potrivit.Se lasa la racit dupa care turnam glazura calda.



Budinca se fierbe cu laptele si zaharul pana se ingroasa,adaugam esenta si untul,omogenizam pana se topeste untul,adaugam branza amestecata cu oul si grisul ,omogenizam bine .

8 comentarii:

  1. LA MULTI ANI SCUMPO!
    MULTUMESC DE URARI SI SCUZE
    DE INTARZIERE,AM FOST PLECATA.
    ARATA SUPER.....FELICITARI PENTRU
    TOT CE FACI,UN AN PLIN DE BUCURI ITI DORESC!
    TE PUP SI IMBRATISEZ CU DRAG!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumusete asta merge bine dupa atatea creme,mandre prajituri ai,bravo tie,te pupic

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai de mine cum arata.Minunata.
    Te pup si-ti doresc o seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  4. ELENA,MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU APRECIERI,,,,URARILE AU FOST TOT DIN SUFLET,PUPICI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. DOINITZA,CA DE OBICEI DRAGUTA,,,,TE PUP CU MARE DRAG!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. YVONNE,CA DE OBICEI SI TU,,,TARE DRAGUTA,,,SI PE TINE TE PUP CU MARE DRAG!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata! Foarte apetisant! Pupici!

    RăspundețiȘtergere