Translate

miercuri, 19 ianuarie 2011

PRAJITURA TURNATA CU CAISE

3 oua
100 gr zahar
100 ml ulei
100 gr faina
1 plic praf de budinca
100 ml lapte(sau apa minerala)
1 plic praf de copt
1 kg caise(eu am avut din congelator)se pot pune si din compot
2 lingurite scortisoara
7-8 linguri dulceata de caise





Se omogenizeaza toate cu mixerul,sau cu telul,se toarna 1/2 din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt,se coace 10-15 minute,se scoate se unge cu dulceata de caise,se aseaza caisele,se presara scortisoara,se toarna cealalta 1/2 de aluat si se se coace pana trece testul scobitorii.

11 comentarii:

  1. Immmm ce pofta am in mine.Super arata.
    te pup si-ti doresc o seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut minunata ,mai ai?te tzuc Mirela!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Yvonne,te pup!!!!O seara frumoasa si tie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Claudia,abia am facut-o astazi,oricat m-as stradui nu o pot termina asa repede,mai am si-ti tremet si tie o bucata.Ce tuc si io!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Danutza,noua ne place,este dulce acrisor.MMmm

    RăspundețiȘtergere
  6. pfoai ce bine arata, imi ploo in gura :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bunatate!Vreeauuuu si eu o bucataaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Juci,inca am vrut sa scriu,,,,scuze.

    RăspundețiȘtergere