Translate

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

SARATELE FRAGEDE SI CROCANTE

3 cani faina(cana mea este de 250 ml)
1/2 cana faina de malai grisata
1 cana untura
11 linguri apa minerala
1 lingura otet
1 ou intreg
1 galbenus
2 linguri seminte de mac
1 praf de copt
3-4 linguri smantana
Ornat:
1 galbenus+2 linguri smantana
100 gr cascaval ras
sare de mare
Se amesteca toate ingredientele si se lasa 10 minute la odihnit,apoi se intinde foaie de 1 cm grosime,eu intind direct pe foaie de copt,apoi transfer in tava si ung cu ou,tai fasii,presar cascavas si sare.Se coc 15-20 minute la foc potrivit.





Sunt delicioase.

6 comentarii:

  1. Ce bine arata!!! interesanta reteta.
    Vreau si eu vreo 3:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Felis,intradevar sunt deliciose,,,,de ieri tot rontaim,,,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca,cu multa placere,,,,daca ajungi prin Arad ma anunti si fac cu mare placere o portie pentru tine.Te pup cu mare drag!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm, ce bunatate! Toata ziua as manca saratele :)
    Imi place mult reteta ta, e foarte interesanta. Trebuie incercat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Roz_bonbon,noua ne-au placut,,,,si tot rontaim pe ele....Pup!!

    RăspundețiȘtergere