Translate

sâmbătă, 26 martie 2011

CHEC SARAT

5 oua
250 gr faina
100 ml ulei
150 ml lapte
1 lingurita vegeta
1 lingurita piper alb
150 gr gogosar murat taiat cubulete
200 gr sunca de pui taiata cubulete
100 gr masline negre taiate marunt
1 ardei iute taiat marunt(optional)
patrunjel verde
1 praf de copt



Se amesteca faina+praful de copt(cernute) cu laptele si uleiul,adaugam galbenusele pe rand,codimentam,adaugam gogosarul,sunca,maslinele si patrunjelul,ardeiul iute,iar la sfarsit albusele batute spuma.Se toarna in forma de chec tapetata cu hartie de copt si se coace pana trece testul cu scobitoarea la foc mic.

8 comentarii:

  1. Arata pufos si merge bine cu un iaurt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Surac,,,,,merge cu iaurt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Checul imi place, iaurtul la fel, deci am rezolvat masa din seara asta. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sara,ideea cu iaurt mi-a dat-o Surac,,,insa eu am aplicat-o deja.Pupp!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai facut?esti grozava..............minunat arata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Medi,multumesc,,,,,eu ma tin de cuvant,,,,mi-am promis ca-mi fac si mi-am facut,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Luce demasiado rico...aquí no durara ni media hora. Gracias por la receta.

    Un saludo :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mari,te pup,si multumesc de aprecieri!!

    RăspundețiȘtergere