Skip to main content

MARGARETE CU ZACUSCA

Aluat:
500 faina
300 ml lapte caldut
20 gr drojdie proaspata
100 gr unt moale
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
zacusca pentru umplut
oregano pentru decor






Se framanta un aluat nelipicios care se lasa la cald 1 h,apoi se imparte aluatul in parti egale (cca 10 bucati,sau cat vreti de mare sa iasa margareta),se aplatizeaza fiecare bucata de aluat individual,,,se pune 1 lingura zacusca,se impacheteaza ca o bocceluta pe care o aplatizam usor cu degetele aseazam in tava tapetata cu hartie de copt si taiem cu rola de pizza sau cutit bine ascutit cateva fasii ca niste petale pe care le ungem cu ou ,presaram putin oregano uscat pe fiecare petala,iar in mijloc presaram putina boia.Se mai lasa la dospit 20-25 minute apoi se coc pana se rumenesc.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks