Translate

vineri, 25 martie 2011

PANGASIUS IN FAINA DE MALAI

fileuri de pangasius
faina de malai
sare,piper
ulei pentru prajit
Fileurile se portioneaza in bucati,se codimenteaza cu sare si piper,se tavalesc prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti.

Eu am servit alaturi de cartofi cu patrunjel si smantana cu usturoi.

14 comentarii:

  1. Sotul meu adora pestele pregatit asa :) arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho...ce v-ati omenit:) De post presupun...
    Pupici si un weekend fain sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca mai ai o portie in plus vin si eu la masa:)...tare, tare bun pestele si arta super apetisant!
    un weekend placut!pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Explora cuisine,multumesc ,si eu al ador,,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca,,,din pacate nu de post,pentru ca nu tin post,,,injur de cate ori deschid tv-ul si ala nu-i mai post,,,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  6. violette,grabeste-te ca mai am,,pupp si weekend fain si tie!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte potrivita reteta ,astazi se maninca peste ,stiu ca nu este de post dar totusi e peste,nici eu nu pot tine post ,vb. numai minuni la serviciu ,asa ca .......

    RăspundețiȘtergere
  8. Papa bun si gustos... Am vrut sa fac si eu in seara asta pangasius, dar am renuntat si fac doar spaghetti cu fructe de mare, ca altfel nu se maninca tot... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Peste in malai e super, are un gust fain, imi place pestele in malai, bunica facea, chiar ca mi sa facut pofta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirela,eu nu vb prostioare,doar ma razbun pe cine trebuie,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daniela,intradevar este bun,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Surac,si bunica mea facea,,,,,acum fac si eu,,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Medi,tarziu,dar data viitoare tin cont,,puppp!!

    RăspundețiȘtergere