Skip to main content

SARATELE CU KETCHUP

Aluat:
3 linguri cu varf untura
3 linguri maioneza
1 ou
1 lingurita sare
2 lingurite marar tocat
300 gr branza de vaci(sau telemea)
1 praf de copt
faina cat cuprinde
Mai avem nevoie:
2 linguri ketchup
100 gr cascaval
sare de mare,boia
Se amesteca ingredientele adaugand faina pana obtinem un aluat moale si nelipicios care se lasa la odihnit 30 minute la loc rece.
Aluatul se imparte in trei ,se intinde fiecare in foaie (eu intind direct pe hartie de copt),se aseaza in tava,se unge foaia cu ketchup,se presara cascaval si sare de mare,se taie fasii si se coace la foc potrivit pana se rumenesc.Se lasa la racit.
Eu am facut o foaie cu ketchup,una doar cu cascaval si din una am facut pachetele cu cascaval pe care le-am uns cu ou si presarat cu boia si sare de mare.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks